Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now
  1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivustoa käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Verkon paikkaaja 2.0

Keskustelu osiossa 'Kuvat ja galleriat' , aloittajana SakkeM, 29 Maaliskuu 2024.

  1. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 486
    3 085
    113
    Toinen verkon kunnostaja, myöskin Hainanilla 2007. Urakkaa näyttäisi olevan edessä, mutta hymy kyllä irtoaa kameran kantajan haahuillessa paikalle.

    _AAC7583.jpg
     
    Jari_S tykkää tästä.
  2. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    720
    355
    63
    Hyvin oot saanut kaivettua kasvoja esille olkihatun varjosta...
    Jo vain, hommia näyttäis piisaavan
     
  3. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 486
    3 085
    113
    Juu, tuo vaati hiukan shoppailua...

    Työnjako on kyllä selkeä. Rouvalla on siinä muutama tonni trooliverkkoa kunnostettavana, taustalla miehet paneutuvat syvälliseen keskusteluun ajankohdan yhteiskunnaliisista ja filosofisista kyysmyksistä. :)
     
  4. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    720
    355
    63
    Juu, matkustellessa sitä muuttuu piirun verran feministisempään suuntaan, ainakin itselleni kävi aikoinaan niin.
     
    SakkeM tykkää tästä.
  5. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 486
    3 085
    113
    :)

    Kuuntelin tuossa sivussa jotain Reijo Mäen Vares-dekkaria. Siinä kirjailijalla oli hiukan ironinen ote feminismin suuntaan. Tiukan linjan feministien mielestä (kirjailijan mukaan siis) länsimainen valkoinen heteromies kun on iljettävintä ja inhottavinta mitä maa päällään kantaa. Joku kirjan henkilöistä totesi siihen, että niinpä. Maailmanlaajuisesti katsoen niissä maissa, jotka ovat perinteisesti olleet niitten länsimaisten valkoisten heteromiesten johtamia, on kyllä naisen asema yhteiskunnassa ihan toisenlainen kuin muualla... :) :)
     
  6. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 006
    634
    113
    No joo, mutta oletettavasti tuo viehättävästi hymyilevä rouva ei kuitenkaan ole ollut mukana siinä varsinaisessa troolauksessa, mikä lienee heikäläisten varustuksella melkoisen raskasta ja jossain määrin varmaan vaarallistakin puuhaa.

    Eli, kyllä on hyvä, että rouvasväkikin ottaa omalta osaltaan osaa perheen elannon hankkimiseen, ja herrat ovat varmaan raskaan työpäivän jälkeen ”filosofointihetkensä” ansainneet… :)
     
  7. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 486
    3 085
    113
    Toki niinkin. Kivoilla keleillä merellä voi olla ihan miellyttävääkin puuhastella, mutta luultavasti siellä on liikuttava hiukan ikävämmissäkin olosuhteissa.
     
  8. jussident_fluor

    jussident_fluor Well-Known Member

    720
    355
    63
    Jo vain, varsinkin meillä (pohjoismaalaisina) on asiat aina olleet vähän eri tavalla (piiloitettuna), kuin monen muun mantereen maissa? Hymykin saattaa merkitä joissain tapauksissa pelkoa. Mitä vähemmän on jaettavaa, sitä enemmän hommat tuntuvat aina toimivan vahvimman ehdoilla.

    Puhelevat kylillä, jotta meidän nuoret miehet ois viime aikona ruvenneet muuttumaan arvoiltaan (takaisin) konservatiivisemmiksi, mutta sen sijaan nuoret naiset liberaalimpiin suuntiin?

    Semmoista perioodimaista aaltoliikettä nää kiivastuvarytmiset "ajan henget" tuntuvat tuottavat, hitsi, jos vahvimman (sijoittajan?) ehdoi(ll/tt)a ,-(
     
  9. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 486
    3 085
    113
    Kiinassa porukka hymyilee (tai nauraa) aina hämmentyessään jostain, kiusaatuessaan tai oudoksuessaan jotain. Ehkä osin ystävällisyyttäänkin, mutta epä ole ihan varma, mitä kaikkea sillä hymyllä osoitetaan. Ainakaan se ei ole ihan samoja merkityksiä sisältävä kuin meillä päin.